Ajankohtaista

Tänään 17.1.2019 vietettiin Seepsulan Senkkerin kiviainestehtaalla uuden Sisu Hybridi kasettiyhdistelmän luovutustilaisuutta. Mukana oli Sisu Auton, Seepsulan sekä lehdistön edustajia. Uusi yhdistelmä luovutettiin Sisulta autoilija Aki Simulalle ja se tulee ajoon Seepsulan kiviainestoimituksiin. Sisun diesel- ja sähkömoottorin rinnakkaishybridijärjestelmä on markkinoilla ainoa, joka on tarkoitettu todella raskaisiin ajotehtäviin ja ajoneuvoyhdistelmiin.

”Sisu Polar Hybrid rinnakkaisjärjestelmän hankinta ja käyttö tarkoittaa polttoaineen säästöä ja samalla pienempää ympäristökuormitusta. Lisähyötyjä ovat ajoneuvon käytön helppous ja ajosuoritteen tehokkuuden kasvaminen”, avaa Sisu Polar –liiketoimintajohtaja Petri Kananen Sisun rinnakkaishybridijärjestelmän etuja.

Seepsulan Sisu Hybrid on ensimmäinen hybridiyhdistelmä pääkaupunkiseudulla. Sähkömoottorin hyödyt tulevat olemaan merkittäviä, koska pääkaupunkiseudun liikenteessä hyvin tyypillistä on, että ruuhkissa syntyy paljon pysähdyksiä ja siten myös liikkeellelähtöjä. Lisäksi työmailla pienet siirtymät hoituvat pelkällä sähköllä. Polttoaineen kulutus voi olla jopa 25 % pienempi.

Aki Simulan uusi Sisu kasettiyhdistelmän vetoautona osallistuu ympäristötalkoisiin tehokkaalla ja vähäpäästöisellä hybridiratkaisullaan. Hybridi on jälleen yksi osoitus siitä, miten täysin kotimainen Seepsula kantaa vastuuta ympäristöstä, tehdasmaisen kiviainesvalmistuksen lisäksi myös kiviaineksen toimituspuolella.

 

Tänä vuonna olemme päättäneet lahjoittaa joulumuistamisiin varatut rahat vähävaraisten nuorten toisen asteen koulutukseen yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa.

Senkkerin kiviainestehtaan kuormauspalvelu on suljettu 24.-26.12. sekä 1.1. Uudenvuodenaattona 31.12. palvelemme klo 6-18. Kaikkina muina päivinä palvelemme normaalin aikataulun mukaisesti eli arkisin klo 6-22 ja lauantaisin klo 7-15.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme oikein mukavaa ja rauhaisaa joulua!

Seepsula on tänään saanut myyntitiimiinsä uuden vahvistuksen. Petteri Laalo, 43, aloittaa tänään ma 10.12.2018 myyntipäällikkönä. Petteri on käytännössä koko työuransa ajan toiminut mineraalipohjaisten rakennusmateriaalien parissa. Petterin toimipiste on muun tiimin lailla Senkkerin toimistolla.

Etsimme kiviainestehtaalle huipputiimiimme murskausalan ammattilaista vakituiseen työtehtävään. Työtehtäviin kuuluu kiviainestehtaan huolto- ja kunnossapitotyöt sekä murskausprosessin valvonta. Työ tehdään Seepsula Oy:n Senkkerin kiviainestehtaalla pääkaupunkiseudun tuntumassa Vantaan ja Tuusulan rajalla, kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja ensiluokkaiset työolosuhteet tiiviissä yhteisössä, mahdollisuuden työnkuvan ja tehtaan toiminnan kehittämiseen, sekä kattavat työsuhde-edut.

Odotamme sinulta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen, tarkkuutta sekä voimassaolevaa ajokorttia. Kokemus kiviainesalasta, murskausprosessista, pyöräkoneen käytöstä sekä metalli- ja hitsaustöistä katsotaan eduksi.

Lähetä CV ja hakemuskirje osoitteeseen rekrytointi@seepsula.fi mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

 

Lisätietoja antavat:

Timo Pyykkinen, tuotanto- ja kehitysjohtaja, timo.pyykkinen@seepsula.fi, 040 578 0659

Jussi Hulkkonen, työmaapäällikkö, jussi.hulkkonen@seepsula.fi, 050 323 3631

Seepsulan mukaan nimetty Seepsula SM-Enduro ajettiin viime viikonloppuna Vantaalla.

Enduron SM-sarjan finaalin lisäksi samalla järjestettiin kerhojoukkueiden SM-kisat. Tänä vuonna reitti muodostui kolmesta maastokokeesta sekä niiden välisistä siirtymäosuuksista. Enduron SM-sarjan finaaliajoissa oli mukana jopa yli 150 kilpailijaa. Radalla nähtiin muun muassa maailmanmestari Eero Remes, Antti Hänninen, Aleksi Jukola ja Toni Eriksson.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Sport Image

Seepsulan toimitusjohtajalla Karl Sjöblomilla oli kunnia jakaa palkinnot sekä lauantain että sunnuntain kisoissa. Kuvassa Vantaan Moottorikerhon SM-joukkueessa edustaneet Jiri Leino, Antti Hellsten ja Kimmo Hurri, jotka sijoittuivat SM-joukkuekisassa toiseksi.