Ajankohtaista

Seepsula on jälleen ollut mukana sponsoroimassa Päijänteen ympäriajoa, joka järjestettiin tänä vuonna 83. kerran. Vuosittainen moottoriurheilutapahtuma keräsi yhteen kilpailijoita ympäri maailmaa. Aurinkoinen sää houkutteli paikalle myös ennätysmäärän katsojia.

Kotimaan edustajat pitivät tiukasti kiinni kärkisijoista ja ensimmäiseksi sijoittuikin suomalainen Aleksi Jukola.

Vierumäeltä alkanut kilpailu päättyi Malmin lentokentälle, jossa ajettiin Seepsulan nimeä kantava erikoiskoe.

Kuva: Juuso Kuhanen

Tuotantotalouden insinööri (AMK) Richard Lustig (37), on nimitetty Seepsula Oy:n myyntijohtajaksi 6.3.2018. Hän on aiemmin toiminut yhtiön myyntipäällikkönä. Seepsula Oy on johtava kiviainesten valmistaja ja toimittaja pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa.

Richardilla on lähes 20 vuoden työkokemus kiviaineksen, valmisbetonin sekä kevytkiviaineksen parissa. Työtehtävät ovat käsittäneet myyntiä, tuotantoa ja laadunvalvontaa. Richardin vahva laatutuntemus tukee myyntityötä erittäin paljon. Richard on paljasjalkainen porvoolainen ja hänen perheeseensä kuuluu vaimo, kolme tytärtä, mäyräkoira ja kaksi kissaa. Harrastuksia ovat mm. veneily, mökkeily, laskettelu, lasten kanssa touhuaminen ja lukeminen.

Seepsulan arvot ovat vastuullisuus, asiakastyytyväisyys ja jatkuva kehittyminen. Richardin nimitys myyntijohtajaksi tukee arvojen toteuttamista kokonaisuudessaan. Asiakaspalvelun kehittämiseen panostetaan jatkossa entistäkin voimakkaammin.

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Vuonna 2017 Seepsulan kuljetuskalusto on uudistunut oleellisesti.  Useita uusia autoja on tullut toimituskalustoomme. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme näin perusarvojamme, jotka ovat vastuullisuus, asiakastyytyväisyys ja jatkuva kehittäminen. Uudet autot  ovat entistä vähäpäästöisempiä ja toimitusvarmuus on parantunut entisestään.

Uusin kasettiyhdistelmä otettiin vuodenvaihteessa käyttöön ja pian Seepsulan vakiotoimituskalusto on kokonaan uusittu. Nyt Seepsulan väreissä ajavat kasettiyhdistelmät ovat Euro-6 päästöluokituksen mukaiset, mikä pienentää hiilijalanjälkeä entisestään.

MTV:n uusi sarja Rankat Duunit vieraili Senkkerin kiviainestehtaalla. Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen pääsivät kokeilemaan, miltä työ kiviainestehtaalla tuntuu. Naisia oli ohjeistamassa Seepsulan tuotanto- ja kehitysjohtaja Timo Pyykkinen sekä syöttökuormausurakoitsijan toimitusjohtaja Mika Siitonen.

Päivä alkoi toimitusjohtaja Karl Sjöblomin johdolla käymällä läpi Seepsulan historiaa ja kiviainestehtaan toimintaa. Tämän jälkeen alkoi itse työpäivä – Viivi ja Tuija pääsivät heti kasteludumpperin ja pyöräkuormaajan ohjaimiin. Kasteludumpperilla hallitaan alueen ilmanlaatua. Kauhakuormaajalla puolestaan nosteltiin louhekasan helmoja. Naiset suoriutuivat hienosti ensimmäisistä tehtävistä, ja vuorossa oli kallion räjäytys, joka teki suuren vaikutuksen varsinkin Tuijaan!

Jotta päivä ei päättyisi liian lyhyeen, pääsivät naiset vielä kuormaamaan räjäytetyn kiviaineksen kiviautoon, ja viemään aineksen edelleen murskattavaksi. Viivi ja Tuija suoriutuivat päivän työtehtävistä kiitettävästi ja hienolla asenteella, ja ovat tervetulleita takaisin Senkkerin kiviainestehtaalle milloin vain!

Jakso on katsottavissa MTV:n Katsomossa: https://www.katsomo.fi/#!/ohjelma/33006246/rankat-duunit

 

Menneenä viikonloppuna Seepsulan työntekijöitä kävi tutustumassa Lemmenjoen kansallispuistoon. Viikonlopun ohjelmassa oli yhden päivän patikkareissu, joka sisälsi myös veneretken.

Ryhmä kävi Ravadasputoksella, jonka kokonaispudotuskorkeus on jopa 40 metriä, josta matka jatkui patikoiden noin 23 kilometriä. Patikkaretkeen kuului Lemmenjoen ylitys venelossilla, ja 534 metrin nousu Joenkielisen päälle, josta oli upeat maisemat. Juomavettä oli saatavilla joka paikassa tunturipuroista sekä Lemmenjoesta. Retki oli kokonaisuutena onnistunut.  Teimme yhdessä hienon liikuntasuorituksen ja saimme kokea todellisen luontoelämyksen!