Ajankohtaista

Seepsula Pro-sovellusta on kehitetty käyttäjäpalautteen perusteella. Tällä viikolla julkaistu päivitys tuo mukanaan push-ilmoituksen kuorman lähtiessä Senkkeristä liikkeelle.

Seepsula Pro:n käyttöönotto lyhyesti:

  • Lataa sovellus App Storesta tai Google Play Storesta.
  • Jos työmaasi ei näy sovelluksessa, ota yhteys palvelukeskukseemme 010 3911 900 tai seepsula@seepsula.fi varmistaaksesi, että puhelinnumerosi on kytketty ko. työmaahan.
  • Tilaa tarvitsemasi kuormat ja seuraa toimituksen etenemistä applikaation kartalta.

Seepsulan verkkosivuille on tänään 20.7.2022 avattu chat-tyyppinen palvelu auttamaan asiakkaita löytämään etsimäänsä tietoa nopeammin ja aiheittain jäsennellysti, hyödyntäen esimerkiksi usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Virtuaaliapurilta löytyy vastauksia sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

Käy kokeilemassa, osaisiko tuore apuri vastata juuri sinua mahdollisesti askarruttavaan kysymykseen.

 

Toivotamme kaikille oikein hauskaa ja rentouttavaa keskikesän juhlaa!

Samalla muistutamme kesän poikkeuksista aukioloajoissamme:
To 23.6. klo 6-18
Juhannus pe 24.6.-la 25.6. suljettu
27.6.-24.7. ark klo 6-20 ja la 7-15

Seepsulan reipas kesätyöntekijä, kasteludumpperi, on palannut töihin entistä ehompana! Se on saanut uuden maalin ja tarrat pintaansa, tehokkaan pesun mahdollistavan uuden etukamman sekä perusteellisen teknisen kausihuollon.

Pölynhallinta on aina haaste kiviainestuotannossa. Kasteludumpperilla on tässä työssä arvokas rooli, se esikastelee syötettävän louheen, varastokasoja sekä teitä ja kulkuväyliä, pölyämisen hillitsemiseksi.

Seepsula Pro –sovelluksen 17.5.2022 julkaistu uusi versio tarjoaa Seepsulan sopimusasiakkaille toivotun ja merkittävän uudistuksen, kun toimitusten reaaliaikainen seuranta kartalla lisättiin osaksi sovellusta. Nyt kaikkien toimitusten sijainti välitetään sovelluksen/Appin kautta niille käyttäjille, joiden toimituksista on kyse. Tämä mahdollistaa entistä tarkemman työn suunnittelun, kun kiviainesten tilaaja ja koneenkuljettajat voivat tarkkailla seuraavan kiviaineskuorman lähestymistä ja aikatauluttaa työnsä sen mukaisesti.

Seepsula Pro –sovellus on saatavilla maksutta iOS ja Android –laitteille. Sovelluksen käyttö vaatii sopimusasiakkuutta Seepsulan kanssa.