Ajankohtaista

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Vuonna 2017 Seepsulan kuljetuskalusto on uudistunut oleellisesti.  Useita uusia autoja on tullut toimituskalustoomme. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme näin perusarvojamme, jotka ovat vastuullisuus, asiakastyytyväisyys ja jatkuva kehittäminen. Uudet autot  ovat entistä vähäpäästöisempiä ja toimitusvarmuus on parantunut entisestään.

Uusin kasettiyhdistelmä otettiin vuodenvaihteessa käyttöön ja pian Seepsulan vakiotoimituskalusto on kokonaan uusittu. Nyt Seepsulan väreissä ajavat kasettiyhdistelmät ovat Euro-6 päästöluokituksen mukaiset, mikä pienentää hiilijalanjälkeä entisestään.

MTV:n uusi sarja Rankat Duunit vieraili Senkkerin kiviainestehtaalla. Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen pääsivät kokeilemaan, miltä työ kiviainestehtaalla tuntuu. Naisia oli ohjeistamassa Seepsulan tuotanto- ja kehitysjohtaja Timo Pyykkinen sekä syöttökuormausurakoitsijan toimitusjohtaja Mika Siitonen.

Päivä alkoi toimitusjohtaja Karl Sjöblomin johdolla käymällä läpi Seepsulan historiaa ja kiviainestehtaan toimintaa. Tämän jälkeen alkoi itse työpäivä – Viivi ja Tuija pääsivät heti kasteludumpperin ja pyöräkuormaajan ohjaimiin. Kasteludumpperilla hallitaan alueen ilmanlaatua. Kauhakuormaajalla puolestaan nosteltiin louhekasan helmoja. Naiset suoriutuivat hienosti ensimmäisistä tehtävistä, ja vuorossa oli kallion räjäytys, joka teki suuren vaikutuksen varsinkin Tuijaan!

Jotta päivä ei päättyisi liian lyhyeen, pääsivät naiset vielä kuormaamaan räjäytetyn kiviaineksen kiviautoon, ja viemään aineksen edelleen murskattavaksi. Viivi ja Tuija suoriutuivat päivän työtehtävistä kiitettävästi ja hienolla asenteella, ja ovat tervetulleita takaisin Senkkerin kiviainestehtaalle milloin vain!

Jakso on katsottavissa MTV:n Katsomossa: https://www.katsomo.fi/#!/ohjelma/33006246/rankat-duunit

 

Menneenä viikonloppuna Seepsulan työntekijöitä kävi tutustumassa Lemmenjoen kansallispuistoon. Viikonlopun ohjelmassa oli yhden päivän patikkareissu, joka sisälsi myös veneretken.

Ryhmä kävi Ravadasputoksella, jonka kokonaispudotuskorkeus on jopa 40 metriä, josta matka jatkui patikoiden noin 23 kilometriä. Patikkaretkeen kuului Lemmenjoen ylitys venelossilla, ja 534 metrin nousu Joenkielisen päälle, josta oli upeat maisemat. Juomavettä oli saatavilla joka paikassa tunturipuroista sekä Lemmenjoesta. Retki oli kokonaisuutena onnistunut.  Teimme yhdessä hienon liikuntasuorituksen ja saimme kokea todellisen luontoelämyksen!

 

Shell avaa uuden TS-Dieselpisteen 14.9.2017 Senkkerin metsätielle. Tämän myötä toimituksiimme liittyvä palvelu nopeutuu ja kokonaishiilijalanjälki pienenee entisestään. Asiakkaidemme ei tarvitse nyt poiketa toimitusreitiltä polttoaineen tankkaamista varten, ja näin ollen säästävät arvokasta työaikaa ja rahaa. Ravintola Sepeli tarjoaa entuudestaan maittavaa kotiruokaa. Nyt sekä polttoaine- että ruokahuolto toimivat kätevästi Senkkerin metsätien varrella.

Tervetuloa juhlimaan uuden Shell TS -dieselpisteen avajaisia torstaina 14.9.2017 klo 9:00 alkaen Senkkeriin! Mukana juhlissa Scania, Ravintola Sepeli ja Seepsula.

Etsimme kasvavaan huipputiimiimme kiviainestehtaan työmaapäällikköä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tuotannonjohto, huoltojen ja tehtaan kunnossapidon suunnittelu ja toteuttaminen, sekä vara- ja kulutusosien hallinta ja tilaukset. Toimit keskeisenä tekijänä kiviainestehtaan tuotannossa, ja vastuullasi on myös työvuorojen laatiminen, sekä ulkopuolisten resurssien hankinta ja kartoitus. Tärkeää työssä on myös kiviainestehtaan toiminnan jatkuva kehittäminen.

Työ tehdään Seepsula Oy:n Senkkerin kiviainestehtaalla pääkaupunkiseudun tuntumassa Vantaan ja Tuusulan rajalla. Tarjoamme sinulle ensiluokkaiset työolosuhteet tiiviissä yhteisössä, mahdollisuuden työnkuvan kehittämiseen, sekä kattavat työsuhde-edut.

Vaadimme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiviainesalasta ja tuotantoprosessin ohjauksesta tai johtamisesta. Odotamme hakijalta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen, tarkkuutta sekä voimassaolevaa ajokorttia.

Lähetä CV ja hakemuskirje osoitteeseen rekrytointi@seepsula.fi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

Lisätietoja:

Timo Pyykkinen, tuotanto- ja kehitysjohtaja

timo.pyykkinen@seepsula.fi

040 578 0659