Ajankohtaista

Seepsula Pro –sovelluksen 17.5.2022 julkaistu uusi versio tarjoaa Seepsulan sopimusasiakkaille toivotun ja merkittävän uudistuksen, kun toimitusten reaaliaikainen seuranta kartalla lisättiin osaksi sovellusta. Nyt kaikkien toimitusten sijainti välitetään sovelluksen/Appin kautta niille käyttäjille, joiden toimituksista on kyse. Tämä mahdollistaa entistä tarkemman työn suunnittelun, kun kiviainesten tilaaja ja koneenkuljettajat voivat tarkkailla seuraavan kiviaineskuorman lähestymistä ja aikatauluttaa työnsä sen mukaisesti.

Seepsula Pro –sovellus on saatavilla maksutta iOS ja Android –laitteille. Sovelluksen käyttö vaatii sopimusasiakkuutta Seepsulan kanssa.

112-päivän turvallisuuskampanja kiinnittää suomalaisten huomion tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla. Seepsula on mukana kampanjassa, muistuttaen että sillä on valikoimassaan useampikin tuote, joilla voi vaikuttaa suoraan turvallisuuteen ja tapaturmien ehkäisyyn.

Lämpimät kiitokset kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2021!

Monessa vähävaraisessa perheessä ulkopuolisuuden kokemukset korostuvat jouluna. Lapsuuden joulumuistojen kannalta tärkeiden joululahjojen ja jouluaterian järjestäminen lapsille voi olla vähävaraisille vanhemmille mahdotonta.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin järjestämä Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään nyt jo 25. kerran. Keräyksen tavoitteena on kerätä 2,5 miljoonaa euroa, jolla voidaan lahjoittaa 36 000 kappaletta 70 euron arvoisia ruokalahjakortteja vähävaraisille kotimaan lapsiperheille.

Seepsula ohjaa varoja yritysjoululahjojen sijaan tämän hienon tavoitteen tukemiseksi.