Ajankohtaista

Seepsulan koko sopimuksen alainen kiviainestoimituskalusto käyttää uusiutuvaa HVO-dieseliä 1.11.2021 alkaen!
Koko kalusto kuuluu myös tiukimman EURO VI-päästöluokituksen piiriin ja joukossa on myös pääkaupunkiseudun ensimmäinen hybridiauto. Uusiutuvan dieselin käyttö vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 % polttoaineen koko elinkaaren aikana fossiiliseen dieselin käyttöön verrattuna. Raskaan liikenteen käyttämälle diesel-käyttövoimalle ei ole tänä päivänä realistista vaihtoehtoa. Sähkö ja vety tulevat joskus kaukana tulevaisuudessa ja dieselkoneilla ajetaan vielä vuosikymmeniä. Seepsula haluaa vaikuttaa päästöihin jo tänään. Isojen kaupunkien työmaat vaativat käytännössä jo nyt kiviainestoimituskalustolta vähintään EURO V-luokkaa sekä ei-fossiilisia polttoaineita. Asioimalla Seepsulassa, asiakas tietää näiden asioiden olevan hoidossa. Myös Seepsulan oma autokalusto (henkilö-, paketti- ja kuorma-autot) ovat siirtyneet käyttämään pelästään HVO-dieseliä.

Seepsulan asiakastyytyväisyyskysely on valmistunut. Edellinen tutkimus suoritettiin vuonna 2019, jolloin NPS-luvuksi saatiin upea 62 (asteikolla -100…100). Nyt syksyllä 2021 toteutetussa tutkimuksessa tulos kasvoi vielä entisestään, ollen nyt 63.

  • ”Otamme tuloksen nöyrinä ja kiitollisina vastaan. NPS-lukua voidaan pitää eräänlaisena numeerisena mittarina asiakaspalvelumme kokonaisvaltaiselle onnistumiselle. Asiakastyytyväisyys on yksi perusarvoistamme. Kiitos kuuluu ennen kaikkea upeille asiakkaillemme heidän vastauksistaan ja palautteistaan tässä kyselyssä, mutta luonnollisesti myös ihan jokaiselle seepsulalaiselle – jokaisella on oma osuutensa oman työnsä kautta tässä onnistumisessa. Ja työmme jatkuu joka ikisenä päivänä”, lausuu myyntijohtaja Richard Lustig.

Kyselyyn osallistuneiden kesken arvottiin iPad suojakuorineen. Voittaja on arvottu ja hänen luvallaan kerromme, kenestä on kyse: Paljon onnea Tuomas Husu, Jokioisten Maanrakennus Oy!

 

 

Perjantaina 1.10. vietetään valtakunnallista heijastinpäivää. Viimeistään nyt kannattaa kiinnittää heijastin ulkovaatteisiin, niin se ei unohdu. Seepsula jakaa päivän kunniaksi yli 1000 heijastinta kiviainestehtaan lähialueen koululaisille.

Malli on nuorten suosima vetoketjuheijastin (2-pack), jonka voi myös kiinnittää esim. kenkiin. Perinteisestä riippuheijastimesta poiketen toivomme tämän mallin helppokäyttöisyyden rohkaisevan koululaisia todella käyttämään heijastinta.