Ajankohtaista

Seepsulan asiakastyytyväisyyskysely on valmistunut. Edellinen tutkimus suoritettiin vuonna 2019, jolloin NPS-luvuksi saatiin upea 62 (asteikolla -100…100). Nyt syksyllä 2021 toteutetussa tutkimuksessa tulos kasvoi vielä entisestään, ollen nyt 63.

  • ”Otamme tuloksen nöyrinä ja kiitollisina vastaan. NPS-lukua voidaan pitää eräänlaisena numeerisena mittarina asiakaspalvelumme kokonaisvaltaiselle onnistumiselle. Asiakastyytyväisyys on yksi perusarvoistamme. Kiitos kuuluu ennen kaikkea upeille asiakkaillemme heidän vastauksistaan ja palautteistaan tässä kyselyssä, mutta luonnollisesti myös ihan jokaiselle seepsulalaiselle – jokaisella on oma osuutensa oman työnsä kautta tässä onnistumisessa. Ja työmme jatkuu joka ikisenä päivänä”, lausuu myyntijohtaja Richard Lustig.

Kyselyyn osallistuneiden kesken arvottiin iPad suojakuorineen. Voittaja on arvottu ja hänen luvallaan kerromme, kenestä on kyse: Paljon onnea Tuomas Husu, Jokioisten Maanrakennus Oy!

 

 

Perjantaina 1.10. vietetään valtakunnallista heijastinpäivää. Viimeistään nyt kannattaa kiinnittää heijastin ulkovaatteisiin, niin se ei unohdu. Seepsula jakaa päivän kunniaksi yli 1000 heijastinta kiviainestehtaan lähialueen koululaisille.

Malli on nuorten suosima vetoketjuheijastin (2-pack), jonka voi myös kiinnittää esim. kenkiin. Perinteisestä riippuheijastimesta poiketen toivomme tämän mallin helppokäyttöisyyden rohkaisevan koululaisia todella käyttämään heijastinta.

 

125 vuotta sitten Gottlieb Daimler esitteli ensimmäisen kuorma-autonsa. Tällaisena juhlavuotena myös meillä Seepsulassa on ilo toivottaa tervetulleeksi kuljetuslaivueemme uusin, oranssin brändivärin omaava jäsenemme: Sopimusurakoitsijamme Helsingin KTK:n kautta operoivan Kuljetus Timo Mäkelä Oy:n Mercedes-Benz Arocsin.

Aurinkosähköpuiston paneelit on asennettu paikoilleen. Nyt työt ovat edenneet ”johtotehtäviin”, eli sähkökaapeleiden asennuksiin ja kytkentöihin.

Muuntajakoppikin on asettunut paikalleen.