Ajankohtaista

Menneenä viikonloppuna Seepsulan työntekijöitä kävi tutustumassa Lemmenjoen kansallispuistoon. Viikonlopun ohjelmassa oli yhden päivän patikkareissu, joka sisälsi myös veneretken.

Ryhmä kävi Ravadasputoksella, jonka kokonaispudotuskorkeus on jopa 40 metriä, josta matka jatkui patikoiden noin 23 kilometriä. Patikkaretkeen kuului Lemmenjoen ylitys venelossilla, ja 534 metrin nousu Joenkielisen päälle, josta oli upeat maisemat. Juomavettä oli saatavilla joka paikassa tunturipuroista sekä Lemmenjoesta. Retki oli kokonaisuutena onnistunut.  Teimme yhdessä hienon liikuntasuorituksen ja saimme kokea todellisen luontoelämyksen!

 

Shell avaa uuden TS-Dieselpisteen 14.9.2017 Senkkerin metsätielle. Tämän myötä toimituksiimme liittyvä palvelu nopeutuu ja kokonaishiilijalanjälki pienenee entisestään. Asiakkaidemme ei tarvitse nyt poiketa toimitusreitiltä polttoaineen tankkaamista varten, ja näin ollen säästävät arvokasta työaikaa ja rahaa. Ravintola Sepeli tarjoaa entuudestaan maittavaa kotiruokaa. Nyt sekä polttoaine- että ruokahuolto toimivat kätevästi Senkkerin metsätien varrella.

Tervetuloa juhlimaan uuden Shell TS -dieselpisteen avajaisia torstaina 14.9.2017 klo 9:00 alkaen Senkkeriin! Mukana juhlissa Scania, Ravintola Sepeli ja Seepsula.

Etsimme kasvavaan huipputiimiimme kiviainestehtaan työmaapäällikköä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tuotannonjohto, huoltojen ja tehtaan kunnossapidon suunnittelu ja toteuttaminen, sekä vara- ja kulutusosien hallinta ja tilaukset. Toimit keskeisenä tekijänä kiviainestehtaan tuotannossa, ja vastuullasi on myös työvuorojen laatiminen, sekä ulkopuolisten resurssien hankinta ja kartoitus. Tärkeää työssä on myös kiviainestehtaan toiminnan jatkuva kehittäminen.

Työ tehdään Seepsula Oy:n Senkkerin kiviainestehtaalla pääkaupunkiseudun tuntumassa Vantaan ja Tuusulan rajalla. Tarjoamme sinulle ensiluokkaiset työolosuhteet tiiviissä yhteisössä, mahdollisuuden työnkuvan kehittämiseen, sekä kattavat työsuhde-edut.

Vaadimme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiviainesalasta ja tuotantoprosessin ohjauksesta tai johtamisesta. Odotamme hakijalta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen, tarkkuutta sekä voimassaolevaa ajokorttia.

Lähetä CV ja hakemuskirje osoitteeseen rekrytointi@seepsula.fi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

Lisätietoja:

Timo Pyykkinen, tuotanto- ja kehitysjohtaja

timo.pyykkinen@seepsula.fi

040 578 0659

Seepsulan verkkokauppa on nyt auki! Jatkossa yritykset, elinkeinonharjoittajat ja yksityishenkilöt voivat tilata kiviainekset suoraan verkkokaupasta. Asiakastilin luomalla tilausten teko nopeutuu entisestään.

Verkkokaupan avaamisen ohella myös seepsula.fi on täysin uudistettu. Tarjouspyynnön laatiminen on nyt entistä helpompaa. Modernit sivut tuovat nyt vielä paremmin esille tarjolla olevat tuotteet ja palvelun, Seepsulan historian ja toiminnan vastuullisuuden. Tuote-osiosta löytyy nyt myös tietoa ja neuvoja eri projekteihin, mitä tuotteita niihin tarvitaan. Yritys-sivulta voit lukea enemmän asiakaspalvelun keskeisimmistä asioista – nopeus, varmuus ja laatu – ja kuinka Senkkerin kiviainestehtaalla asiointi säästää myös sinun aikaasi.

Käy ostoksille osoitteessa www.seepsula.fi