Yritys

ENSILUOKKAISTA ASIAKASPALVELUA VASTUULLISESTI

Seepsula on rakennusalan johtava kiviainesten toimittaja ja asiantuntija. Tarjoamme mursketta, sepeliä, soraa ja hiekkaa esimerkiksi teiden ja talojen rakentamiseen, isoihin ja pieniin projekteihin. Tarjoamme ajantasaista tietoa ja toimitamme tarvittavat kiviainekset.

NOPEUS

Rakentamisessa aika on rahaa. Senkkerin kiviainestehtaalla asioiminen käy nopeasti. Lastaus vie noin kaksi minuuttia ja punnitus muutaman sekunnin. Senkkerissä ei muodostu ruuhkaa kiireisenäkään päivänä. Toimitamme kiviainekset työmaallesi samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Lounasravintolamme tarjoaa kuljettajille kotiruokaa ja mahdollisuuden taukoihin reitiltä poikkeamatta.

VARMUUS

Seepsulasta ei kiviaines lopu kesken. Senkkerin kiviainestehtaalla riittää kiviaineksia sadaksi vuodeksi. Palvelemme sinua myös iltaisin ja lauantaisin. Kun tarvitset kiviainesta suureen tai pieneen, laatua ja toimitusvarmuutta vaativaan rakennusprojektiin, olemme oikea kumppani.

LAATU

Tehdastuotetut kiviaineksemme ovat tasalaatuisia. Valvomme laatua päivittäin tehtaan omassa laboratoriossa. Meillä on myös kolmannen osapuolen laadunvalvonta ja tuotteemme ovat CE-merkittyjä. Palvelun laatu varmistetaan uusimmalla käytettävissä olevalla teknologialla ja huippuammattilaisilla.

Seepsulan
historia

Seepsula aloitti toimintansa vuonna 1970. Yrityksen perustivat viisi Sjöblomin veljestä: Kaarlo, Ilari, Juhani, Seppo ja Alpi. Tuolloin pääkaupunkiseutu jatkoi kasvuaan. Rakennuskohteissa kiviainekselle oli valtava tarve. Niinpä veljekset päättivät pistää voimavaransa yhteen ja perustivat tuusulalaiseen tapaan sora-alan yrityksen.

TUTUSTU SEEPSULAN MIELENKIINTOISEEN TARINAAN