SISU Polar Rock Hybridillä kiviaineksia pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan kehyskuntiin

Tänään 17.1.2019 vietettiin Seepsulan Senkkerin kiviainestehtaalla uuden Sisu Hybridi kasettiyhdistelmän luovutustilaisuutta. Mukana oli Sisu Auton, Seepsulan sekä lehdistön edustajia. Uusi yhdistelmä luovutettiin Sisulta autoilija Aki Simulalle ja se tulee ajoon Seepsulan kiviainestoimituksiin. Sisun diesel- ja sähkömoottorin rinnakkaishybridijärjestelmä on markkinoilla ainoa, joka on tarkoitettu todella raskaisiin ajotehtäviin ja ajoneuvoyhdistelmiin.

”Sisu Polar Hybrid rinnakkaisjärjestelmän hankinta ja käyttö tarkoittaa polttoaineen säästöä ja samalla pienempää ympäristökuormitusta. Lisähyötyjä ovat ajoneuvon käytön helppous ja ajosuoritteen tehokkuuden kasvaminen”, avaa Sisu Polar –liiketoimintajohtaja Petri Kananen Sisun rinnakkaishybridijärjestelmän etuja.

Seepsulan Sisu Hybrid on ensimmäinen hybridiyhdistelmä pääkaupunkiseudulla. Sähkömoottorin hyödyt tulevat olemaan merkittäviä, koska pääkaupunkiseudun liikenteessä hyvin tyypillistä on, että ruuhkissa syntyy paljon pysähdyksiä ja siten myös liikkeellelähtöjä. Lisäksi työmailla pienet siirtymät hoituvat pelkällä sähköllä. Polttoaineen kulutus voi olla jopa 25 % pienempi.

Aki Simulan uusi Sisu kasettiyhdistelmän vetoautona osallistuu ympäristötalkoisiin tehokkaalla ja vähäpäästöisellä hybridiratkaisullaan. Hybridi on jälleen yksi osoitus siitä, miten täysin kotimainen Seepsula kantaa vastuuta ympäristöstä, tehdasmaisen kiviainesvalmistuksen lisäksi myös kiviaineksen toimituspuolella.