Seepsulassa TET-harjoittelija viikolla 6

Tällä viikolla meillä Seepsulassa on ollut ilo saada avuksemme 9-luokkalainen työelämään tutustuja Juulia. Pyysimme Juulialta kommentteja ja havaintoja jaksolta omin sanoin:

– ”Olin TET-harjoittelussa Seepsula Oy:ssä ja pääsin kokeilemaan monipuolisesti eri työtehtäviä. Olin kiviaineslaborantin avustajana: otin näytteitä kiviaineista, tein rakeisuuskäyriä ja suoritin kalibrointeja, kuten mittasin seulasarjojen aukkoja. Testailin verkkokaupan toimivuutta ja inventoin myös yrityksen mainostuotteet. Punnitsin myös lähteviä kiviaineskuormia vaa’alla. Sain laajan kuvan tehtaan toiminnasta ja pääsin jopa näkemään, kun kalliota räjäytettiin! Tämä oli erilainen kokemus aikaisemmista TET-harjoitteluistani ja opin paljon uutta harjoittelun aikana.  Minut otettiin hyvin vastaan ja kaikki olivat todella mukavia!”

– ”Olemme pyrkineet tarjoamaan Juulialle mahdollisimman monipuolisia työtehtäviä ja niiden kautta muodostamaan hänelle kattavan katsauksen kiviainestehtaamme ja asiakaspalvelumme eri toimintoihin sekä alaamme yleisesti. On kerrassaan mahtavaa tutustua reippaaseen nuoreen, joka osoittaa aitoa kiinnostusta alaamme ja yritystämme kohtaan sekä kiitettävää ahkeruutta”, toteaa myyntijohtaja Richard Lustig.