Seepsulalaiset vierailivat kaivoksessa Lapissa ja viettivät hyvinvointipäivää

Seepsula järjesti työntekijöilleen tutustumiskierroksen Kevitsan kaivokseen, mitä seurasi työntekijöiden hyvinvointipäivä Levin hiihtokeskuksessa. Vierailuun osallistui yhteensä 14 seepsulalaista.
Matka alkoi perjantaina 30.11.2012. Kittilään saavuttuamme pakkasta oli reilut 20 astetta. Sieltä matka jatkui bussilla Sodankylään Kevitsan monimetallikaivokselle. Kaivoksella meillä oli ilo tutustua uudenkarheaan ja moderniin murskausprosessiin ja kaivosteknologiaan.

Vierailu kaivoksella teki seepsulalaisiin suuren vaikutuksen. Saimme tutustua siihen, kuinka nikkeli- ja kuparirikasteet eriytetään. Illaksi matkasimme Sokos Hotel Leviin, jossa nautimme Lappi-henkisen illallisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA vierailu OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantaina 1.12.2012 pidettiin hyvinvointipäivä, jolloin työntekijät kävivät muunmuassa hiihtämässä, laskettelemassa, kuntosalilla ja uimassa. Saimme nauttia jälleen raikkaasta 27 asteen pakkasilmasta. Päivä huipentui poroilalliseen. Lento takaisin Vantaalle oli 2.12.

Hyvinvointipäivät ovat Seepsulan tapa kiittää työntekijöitä ja antaa samalla virikkeitä ja aineksia terveempään elämään. Hyvinvointipäivät rakentuvat Seepsulan hyvinvointiohjelman kolmelle peruspilarille, jotka ovat liikunta, yhteisöllisyys ja ravinto.

Kaivokseen tutustuminen ja liikuntäpäivä ovat osa Seepsulan vastuullisuusohjelmaa, jossa vuodet 2012 ja 2013 on omistettu ihmisten hyvinvoinnille ja avoimen keskustelun edistämiselle.

Lisätietoja: Karl Sjöblom, kehitysjohtaja, puh. 040-8200224