SEEPSULA REKRYTOI: VAAKAOPERAATTORI

Kiviaines on maailman eniten käytetty rakennusmateriaali. Seepsula Oy on johtava kiviainesten valmistaja ja toimittaja. Sen Tuusulassa sijaitseva kiviainestehdas on Suomen suurin. Seepsula on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jonka tärkeimpiin arvoihin lukeutuvat niin vastuullisuus ja välittäminen, asiakaspalvelu kuin jatkuva kehittyminen. Osoituksena tästä mm. hiilijalanjälki on alansa pienin. Liikevaihto on n. 25 MEUR.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen vaakaoperaattoria kivenkovan myyntitiimimme jäseneksi. Työtehtäviin kuuluu noutoasiakkaidemme palvelu toimistomme asiakaspalvelupisteessä, ensisijaisesti lähtevien asiakaskuormien punnitus, mutta myös muita palvelukeskuksemme tehtäviä. Työ suoritetaan Seepsula Oy:n Senkkerin kiviainestehtaan toimistorakennuksessa Helsinki-Vantaan lentokentän pohjoispuolella arkisin kahdessa vuorossa pääsääntöisesti klo 6-14 tai klo 9-17.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan kiviainesalan huipulle. Pääset olemaan suorassa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa päivittäin sekä osaksi tiimiä, jossa kaveria ei jätetä.

Odotamme sinulta reipasta ja iloista asennetta asiakaspalveluun. Perehdytämme sinut huolellisesti ennen itsenäistä työskentelyä ja tutustutamme sinut sekä alaan, että tuotteisiimme. Aiempaa kokemusta alasta tärkeämpää on oikea asenne ja halu oppia.

Lähetä CV ja hakemuskirje palkkatoivomuksineen osoitteeseen richard.lustig@seepsula.fi otsikolla ”vaakaoperaattori” mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä! Hae viimeistään 31.8.2023.

Lisätietoja tehtävästä:

Richard Lustig, myyntijohtaja, richard.lustig@seepsula.fi 040 726 3350