Rankat Duunit -ohjelmaa kuvattiin Senkkerin kiviainestehtaalla

MTV:n uusi sarja Rankat Duunit vieraili Senkkerin kiviainestehtaalla. Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen pääsivät kokeilemaan, miltä työ kiviainestehtaalla tuntuu. Naisia oli ohjeistamassa Seepsulan tuotanto- ja kehitysjohtaja Timo Pyykkinen sekä syöttökuormausurakoitsijan toimitusjohtaja Mika Siitonen.

Päivä alkoi toimitusjohtaja Karl Sjöblomin johdolla käymällä läpi Seepsulan historiaa ja kiviainestehtaan toimintaa. Tämän jälkeen alkoi itse työpäivä – Viivi ja Tuija pääsivät heti kasteludumpperin ja pyöräkuormaajan ohjaimiin. Kasteludumpperilla hallitaan alueen ilmanlaatua. Kauhakuormaajalla puolestaan nosteltiin louhekasan helmoja. Naiset suoriutuivat hienosti ensimmäisistä tehtävistä, ja vuorossa oli kallion räjäytys, joka teki suuren vaikutuksen varsinkin Tuijaan!

Jotta päivä ei päättyisi liian lyhyeen, pääsivät naiset vielä kuormaamaan räjäytetyn kiviaineksen kiviautoon, ja viemään aineksen edelleen murskattavaksi. Viivi ja Tuija suoriutuivat päivän työtehtävistä kiitettävästi ja hienolla asenteella, ja ovat tervetulleita takaisin Senkkerin kiviainestehtaalle milloin vain!

Jakso on katsottavissa MTV:n Katsomossa: https://www.katsomo.fi/#!/ohjelma/33006246/rankat-duunit