Petri Ruostetoja Seepsula Oy:n toimitusjohtajaksi

Petri Ruostetoja on nimitetty Seepsula Oy:n toimitusjohtajaksi 1.11.2020 alkaen.  Toisen polven yrittäjä Karl Sjöblom siirtyy toimitusjohtajan paikalta yhtiön hallitukseen, jossa työ jatkuu edelleen.

”Seepsula Oy on 50 vuotta vanha perheyritys, jonka tulevaisuus on varmalla pohjalla. On kunnia-asia saada alan huippuammattilainen vetovastuuseen yritykseemme. Seepsulan arvot ovat vastuullisuus, asiakastyytyväisyys ja jatkuva kehittyminen, joiden pohjalta viemme toimintaa entistä pidemmälle. Petri on erittäin hyvä vahvistus alan ammattilaisista muodostuvaan organisaatioomme”, toteaa Karl Sjöblom.

Petri Ruostetoja on koulutukseltaan vuoritekniikan diplomi-insinööri ja hänellä on yli 30 vuoden kokemus useista eri johtotehtävistä kiviainesalalla ja infrarakentamisessa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Petrillä on erityisosaamista mm. murskauslaitteiden kehittämisestä.

”Mielestäni on todella hieno asia tulla johtamaan kotimaista, vakaata ja kehittyvää perheyhtiötä, joka on alansa edelläkävijä. Yhdessä osaavan ja nuorekkaan henkilöstön kanssa kehitämme Seepsulasta entistäkin monipuolisemman, vastuullisemman ja asiakkaille parempaa palvelua tarjoavan yrityksen. Kivi on ässä”, sanoo tuore toimitusjohtaja Petri Ruostetoja.