Senkkerin kiviainestehtaan palveluvalikoimaan on rakennettu lounasravintola. Ravintola Sepelin yrittäjänä toimii Ann-Mari ”Amma” Lundqvist, jolla on vuosikymmenten kokemus lounasravintolayrittäjänä. Amman keittiö tunnetaan kohtuuhintaisesta ja laadukkaasta kotiruoasta. Ravintola Sepelissä kaikki valmistetaan alusta alkaen itse. Valikoimiin kuuluu joka päivä paikanpäällä leivottua leipää ja tuoretta kalaa.
Ravintola Sepeli avaa arkisin klo 5.30, jolloin tarjolla on edullista ja maittavaa aamupalaa. Lounasta tarjoillaan klo 10:n ja 14:n välillä.
Seepsulan kehitysjohtaja Karl Sjöblomin mukaan ravintola Sepelin tarkoituksena on parantaa Senkkerin kiviainestehtaan palvelukokonaisuutta.
– Laadukkaat kiviainekset Senkkeristä on saanut jo pitkään. Nyt ei Senkkerissä asioidessaan tarvitse pohtia mistä saisi itselleen hyvän lounaan. Sen saa ravintola Sepelistä, Sjöblom lupaa.