Ajankohtaista

Etsimme kiviainestehtaalle huipputiimiimme ammattilaista prosessinohjaukseen. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa murskausprosessinohjaus ja -valvonta. Työ tehdään Seepsula Oy:n Senkkerin kiviainestehtaalla pääkaupunkiseudun tuntumassa Vantaan ja Tuusulan rajalla, ja toteutetaan kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle ensiluokkaiset työolosuhteet tiiviissä yhteisössä, mahdollisuuden työnkuvan ja tehtaan toiminnan kehittämiseen sekä kattavat työsuhde-edut.

Hakijalle on eduksi kokemus kiviainesalasta ja tuotantoprosessin ohjauksesta. Odotamme sinulta innostunutta ja motivoitunutta otetta työhön ja sen kehittämiseen, tarkkuutta ja voimassaolevaa ajokorttia.

Lähetä CV ja hakemuskirje osoitteeseen rekrytointi@seepsula.fi mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja:

Timo Pyykkinen, työpäällikkö

040 578 0659

Seepsulan verkkokauppa on nyt auki! Jatkossa yritykset, elinkeinonharjoittajat ja yksityishenkilöt voivat tilata kiviainekset suoraan verkkokaupasta. Asiakastilin luomalla tilausten teko nopeutuu entisestään.

Verkkokaupan avaamisen ohella myös seepsula.fi on täysin uudistettu. Tarjouspyynnön laatiminen on nyt entistä helpompaa. Modernit sivut tuovat nyt vielä paremmin esille tarjolla olevat tuotteet ja palvelun, Seepsulan historian ja toiminnan vastuullisuuden. Tuote-osiosta löytyy nyt myös tietoa ja neuvoja eri projekteihin, mitä tuotteita niihin tarvitaan. Yritys-sivulta voit lukea enemmän asiakaspalvelun keskeisimmistä asioista – nopeus, varmuus ja laatu – ja kuinka Senkkerin kiviainestehtaalla asiointi säästää myös sinun aikaasi.

Käy ostoksille osoitteessa www.seepsula.fi

Perinteiset kevätkauden avajaiset vetivät jälleen ennätysmäärän vierailijoita Senkkerin kiviainestehtaalle. Possujuhlissa tarjoiltu palvattu porsas lisukkeineen maistui yhteistyökumppaneille. Aurinkoinen päivä aloitti jälleen uuden ja entistä hienomman kauden!

 

Päijänteen ympäriajo eli Päitsi järjestettiin viikonloppuna jo 82. kerran. Yksi Suomen vanhimpiin lukeutuva urheilukilpailu toi yhteen endurokilpailijoita ympäri maata yli 800 km matkalle.

Moottoriurheilun ystävänä Seepsula sponsoroi tapahtumaa ja oli näkyvästi läsnä ajoreiteillä. Kuvassa EGP:n ykkönen Antti Hellsten.

Kuva: Milla Vahtila / Voimafoto